Skip to main content

Szurkoljunk együtt a magyaroknak!

Belvárosi piknik-hangulat; a közös szurkolás ajándéka; találkozás a ZF-Eger pólósaival és az egri végvári vitézekkel; vízilabdás utánpótlás-toborzó; rádiós tippjáték és remek nyeremények; elő zene és ezer riói élmény vár mindenkit augusztus 21-éig. Mindez Eger szívében, a különleges hangulatú Végvári vitézek terén!

A 2016-os Olimpián népes egri delegáció képviseli hazánkat Rióban, s az ő tiszteletükre, „Veletek vagyunk” jeligével hoztuk létre az „Olimpia Piknik” névre hallgató rendezvényt. Szombat délután óta sokan már belekóstoltak, milyen érzés közösen szorítani a mieinkért és milyen az, amikor az esti órákban kigyulladnak a színes lampion-fények. Itt kifulladásig követhetőek az Olimpia eseményei, sok barát és ismerős, csupa magyar szurkoló, egri vitézek és vízilabdások társaságában, valamint egy-egy jóleső fröccs, vagy más üdítő itóka mellett.

Egészen biztos, hogy az ország egyik legszebb szurkolói zónája várja az egrieket és a nálunk nyaraló vendégeket augusztus 6-a és 21-e között a Végvári vitézek terén, ahol teljes lehet az olimpiai élmény. Várunk mindenkit, hiszen a férfi és női vízilabda válogatott sportolói hétfőn, illetve kedden szállnak vízbe. Hétfőn este, a férfi vízilabda meccs „szünetében” Cseh Lászlónak szoríthatunk közösen. A jövő nagy egri reménysége, Holló Balázs kedden, a kora esti órákban úszik majd a 4×200-as, gyorsváltó tagjaként, élete első Olimpiáján.

VÍZIPÓLÓ!

Az Olimpia Piknik rendezésében kiemelt partnerünk az Egri Vízilabda Klub, akik vízilabda szimulátorral, sok érdekes szurkolói ajándékkal és az egri klub toborzó programjával folyamatosan jelen vannak a helyszínen. Rendre csatlakoznak hozzánk az Egri Vízilabda Klub játékosai is, így velük együtt nézhetjük a meccseket.

ÉLŐ ZENE!

Az egri Olimpia Piknik rendezvényre újra visszatérnek az „Utcazenészek Versenye Egerben” legnépszerűbb zenészei! Eger Önkormányzatával együttműködésben, a rendezvény szervezői két héten keresztül biztosítják az élő zenét a Végvári Vitézek terén. A magyar vonatkozású és kiemelten egri kötődésű sportolók szereplése előtt, egyfajta közönség-toborzásként szól majd az élő zene, a közvetítések után pedig – reményeink szerint – a megnyert érmek és minden további jó helyezés ünnepléséhez biztosítjuk a jó hangulatot.

Az ország távolabbi pontjáról is érkeznek előadók (Budapest, Pécs, Sopron), akik több napra Egerbe költöznek. A szurkolók 6-7, változatos zenei stílust képviselő formációval találkozhatnak, mint például: country, blues, folk, rock, pop, swing, jazz. Természetesen visszatér az „Utcazenészek Versenye Egerben” 1 millió forintos fődíjának nyertese, az utcai közönség kedvence, a PURGA zenekar. Ők ezen a héten, pénteken és szombaton táncoltatják meg a szurkolókat.

RÁDIÓS JÁTÉK!

Eger két kereskedelmi rádiójával együttműködésben játékot is hirdettünk, remek nyereményekért. Arra kérjük a hallgatókat, hogy tippeljék meg, hány aranyérmet szerez Magyarország Rióban.

  • A játékosok naponta nyerhetnek Eger-emblémás hátizsákot, benne Eger-pólót, strand- és mozijegyet, továbbá remek vízilabdás ajándékokat
  • A piknik zárásaként – a rádiók jóvoltából – két fődíj: egy komoly értékű televízió és egy pihentető wellness-utazás is gazdára talál majd

Várunk mindenkit, tegyenek egy próbát: tapasztalják meg, hogy milyen kellemes a piknik-hangulatú, vízilabdával és élő zenével fűszerezett, közös szurkolás ezen a különleges egri helyszínen.

Szurkoljanak velünk és játszanak az egri nyereményekért és a két fődíjért!