Skip to main content

Augusztus 23-án, kedden vonul fel a kivitelező a Bajcsy-Zsilinszky utca 15. számú ingatlannál, ahol – garanciális munka keretében – közmű-rekonstrukciót végez a következő napokban. A szennyvíz bekötővezeték kiépítése miatt a Bajcsy-Zsilinszky utcát teljes szélességben le kell zárni, s amint ez bekövetkezik, a kihajtás biztosítása érdekében – néhány napra – megfordul a Jókai utca kötelező forgalmi iránya! (A Bajcsy utca felől a Kossuth utca felé lehet csak autózni.)

A fentiek tekintetében fontos leszögezni, hogy a belvárosba a munkálatok idején csak és kizárólag a Fellner u. – Bajcsy-Zs. u. – Széchenyi u. útvonalon lehet bejutni, a korlátozott forgalmú belváros elhagyása pedig – a kivitelezés időtartama alatt – csak a Jókai utcán lehetséges.

Az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk azoktól, akiket az előre láthatólag e hét végéig tartó rekonstrukció közvetlenül, mindennapos munkájukban, közlekedésükben érint. Egyúttal tisztelettel kérjük mind a behajtási engedéllyel rendelkező autósok, mind a gyalogosok és a kerékpárosok fokozott figyelmét, valamint türelmét és megértését!

Szólj hozzá! One Comment

  • Pintyőke.... szerint:

    Elfelejtették a ,, SZAKEMBEREK,, amikor fel volt ,, túrva,, a város – és mi van a még ,, MOCSKOSABB ,, borkombináttal??? mert azóta semmi ,, HIR ,,