Skip to main content
Közlekedés

Új rendszer a Parkolóházban

By 2016. augusztus 25.4 hozzászólás

Új beléptető rendszer működik a Katona téri parkolóházban, ezt a Heol is megírta, érintetteknek érdemes lehet elolvasni a tájékoztatást.

A beléptető rendszer mellett a fizetés is megváltozott viszont – erről már István tájékoztatott minket, amit ezúton is köszönünk! Ahogy írta, sajnálatos módon az eddigi 15 perces ingyenes parkolás idejét 5 perce csökkentették, a díjfizetést pedig óradíjas alapra helyezték, melynek díja 280 Ft/óra, így már 7 percért is ennyit kell fizetni például. Levélírónk ezt saját bőrén tapasztalta meg, ezért is küldte el az esetet nekünk, hogy hátha spórolhat így másnak 280 forintot! Klassz amúgy, hogy az ilyen apróságokkal is igyekeznek még tovább növelni a már alapból is agyonhasznosított parkolóház népszerűségét…

Szólj hozzá! 4 hozzászólás

 • Kivalics Arnolódó szerint:

  Mostanában az egri önkormányzat mindent megtesz, hogy tönkre tegye a várost.
  Ebben egyre sikeresebbek…

 • Kati Nagyváti szerint:

  Ez azért már durva,eddig sem volt kihasználva,ezután meg pláne.Én tuti nem kész idegbaj kombi autóval közlekedni.Ettől már csak a zárt parkoló a kórházzal szemben ami szintén idegbaj.

 • Makk Marci szerint:

  Vicc! Par hete jartam hajduboszormenyben. A fotertol elkezdve a strandig, piacig, ezek a tablak fogadtak: freeparking, ingyenes parkolas!!!!!! Egerben az sbo kornyeken fizetni kell, nagyongazzzzz!!!!!!

 • Pintyőke.... szerint:

  Makk M-nak … Én is jártam ott nem rég és ámultam a 2-szer akkora Bocskai téren / mint a Dobó-tér/ és szép volt nem olyan semmit mondó szürke stb….És mi ez az ut felbontás és a velejáró bűűűűzzzzz !!!!! a Bajcsi….úton ennyi idő után ???? – ez a szerk-nek ???