Skip to main content

Tekintettel az egri belvárosi rehabilitáció kapcsán megújult és megnövekedett felületekre, illetve a tavalyi évben átadott kerékpárútszakaszokra, a Városgondozás Eger Kft-nél mindenképpen szükséges volt egy alacsony, keskeny nyomtávú takarító gép beszerzése.

A köztisztasági és hulladékkezelési feladatokat ellátó önkormányzati vállalat – hosszas keresés után – egy használt, de igen jó állapotú, folyamatosan karbantartott eszközt vásárolt. A „Tennant Green Machine 636” járdatakarító gépet a Városgondozás Eger Kft. igen kedvező feltételekkel lízingeli.

Az eszköz rendelkezik egy nagynyomású mosórésszel, s a fagymentes időszakban folyamatosan dolgozhat a seprű-locsoló adapterrel. A téli napokon ugyancsak alkalmas a munkavégzésre. A kedvező lízing-konstrukcióban beszerzett gép biztosítja az egri kerékpárút-hálózat és a belvárosi utcák-terek tisztítását, ugyanakkor pl. szűkebb utcákban a város más területén, vagy – vállalkozási tevékenység keretében – akár céges telephelyeken is jól használható.

 

Gyártó:

 

Tennant

Modell Green Machine 636
 

Gyártási év

 

2009

Motor Kubota diesel
Hengerek száma (db) 4
Erőátvitel: hidrosztatikus, 4 kerék meghajtás
Üzemóra 1749
Seprési szélesség (cm): 120-220, állítható
Kefék: Ø 60 cm, változtatható fordulatszámú
 

Hulladékgyűjtő rendszer:

 

szívóelem a két első kerék között

Gyűjtőtartály billentési magasság (cm): 146
Kormányzás: hidraulikus elsőkerék
 

Gyűjtőtartály (l):

 

1000

Munkasebesség (km/h): 0-13
Sebesség (km/h) 40
Tömeg (kg) 1950

Szólj hozzá! One Comment