Skip to main content
Más tollából

Új kulturális színfolt Egerben

By 2016. augusztus 31.2 hozzászólás

Club Leonardo néven indul el az új kulturális közösségi tér, amelynek megálmodói, Bányai Róbert és fia, Bányai Ádám. Ők, valamint Debnár Ádám programszervező, marketing munkatárs együtt alkották meg azt az igényesen kialakított szórakozóhelyet, amely most hétvégétől folyamatosan programokat kínál a hevesi megyeszékhelyen.

Az volt a célunk, hogy igényes környezetben mutathassuk meg a közönségnek Eger, a környék és az ország népszerű, híres embereit – mondta Bányai Róbert, a vállalkozás „motorja”. Régen a tévében Vitray Tamás műsora volt az Ötszemközt, nálunk ez lesz a „Sokszemközt”, mert nem a kamera az ötödik szem, hanem a közönség. Sportolókat, zenészeket, olyanokat szeretnénk vendégül látni, akik letettek valamit az asztalra, akik érdekesek az egri közönség számára – mesélte a hely megálmodója.

Ezen túl szeretnénk helyet biztosítani azoknak a programoknak, amik nyáron szabad téren nagy érdeklődésre tartanak számot, de az őszi, téli időszakban nem nagyon elérhetőek. Bor, sör és pálinka kóstolók, jazz és élőzenés estek, vagy akár kisebb táncházak, de a kulturális egyesületekkel való együttműködésre is nyitottak vagyunk – fejtette ki Bányai Róbert.

Tudjuk, hogy egy ilyen „kultur-misszió” költségeit is nekünk kell előteremteni, ezért második lábként a hétvégi szórakozásra is alternatívát kínálunk az egrieknek. Szlogenünk „Sláger. Buli.” – épp azért, hogy érzékeltessük, nem tinidiszkó lesz, sőt nem is a hagyományos értelemben vett diszkó a péntek, szombat éjjeli zenés est, hanem több annál: igényes találkozási lehetőség, s közben zene és tánc – taglalja Róbert.

Az elképzelésekbe illeszkedően szeptember 2-án pénteken, egy „0. napi retro party” lesz az első alkalom, aztán szombaton a nyitó buli keretében az UFO együttes fellépése színesíti az éjjelt. Ők a ’90-es években voltak a csúcson, a harmincas, negyvenes korosztály biztosan emlékszik rájuk, és szívesen éneklik majd együtt a nagy slágereket – zárta gondolatait ki Bányai Róbert.

WP_20160831_15_24_33_Pro WP_20160831_15_25_15_Pro WP_20160831_15_37_35_Pro

Szólj hozzá! 2 hozzászólás