Skip to main content

Október 18-án, kedden garanciális javítási munkálatok kezdődnek Eger belvárosában. A beavatkozások kisebb lezárásokkal és az ezzel járó kellemetlenséggel, időnként forgalomtereléssel járnak.

A kivitelező a keddi napon, az Eszperantó sétányon kezdi meg a folyókák körüli burkolat javítását. Kedden felvonulnak a munkások a Bajcsy-Zsilinszky utcában is, ahol a Városháza melletti, „széles szakaszon” a keddi, szerdai és csütörtöki napon fugajavítást végeznek, s a munkaterületet elkerítéssel alakítják ki. A Bajcsy utca keskenyebb szakaszán várhatóan szerdán kezdődik és péntekig tart a javítás, ugyanakkor az újonnan fugázott szakaszokat – időjárás függvényében – egy-két napig „pihentetni” kell.

Szerdán garanciális javítás kezdődik a Dobó tér egyes részein is, s emellett – a terv szerint szombattal bezárólag – a Szent János utca csatlakozásánál, valamint tovább haladva a Centrum áruház melletti részen.

A garanciális javítási munkálatok a szükséges mértékben elkerítésekkel, korlátozásokkal, lezárásokkal járnak, de nem zavarják az érintett területen esedékes rendezvényeket, vendéglátói kitelepüléseket.

Szükség esetén alternatív útvonalat jelöl ki az önkormányzati szakiroda, így kérjük az autósok figyelmét, valamint minden közlekedő türelmét és megértését.