Skip to main content
Más tollából

Musica Moralia és I am Soyuz koncert Egerben a Líceum Kápolnában

By 2016. november 14.

Különleges koncert vár mindenkit november 19.- én délután 5 órától az Eszterházy Károly Egyetem Líceum Kápolnájában.

Egy két infó a fellépőkről:

\\ Musica Moralia \\

musica_moralia

Musica Moralia egy egyszemélyes projekt: Meggyesházi Éda teljes valójában. A posztfolkos, experimentális címkékkel illetett zene a 2012-es első minialbumon (Tooth And Teeth) javarészt csellóval és elektromos orgonával szólalt meg, a most debütáló – a Normafa Records gondozásában készült – második lemezanyagon (hell is coming home) már a cimbalom és a zongora hangjai uralkodnak az egyéb preparált hangszerek között.

Meggyesházi Éda már több mint tíz éve jelen van a helyi zenei szcénákban, hol Berlinben, hol Rotterdamban, hol itthon: az útját egy kéthúros gitárral kezdte, ma klasszikus és folkos hangszerek egész során zenél. (recorder.hu)

link:
https://www.facebook.com/musicamoralia/

\\ I Am Soyuz \\

i_am_soyuz_iceland

A félig stockholmi, félig budapesti projekt multi-in-strumentalista énekes-dalszerzője a fesztiválszezonban ukulelével, gitárral, melodikával, vagy épp omnichorddal járja az országot. Eszeveszett hippiskedésről, mezítlábas szerelemről és álmodozós felhőkről dudorászik, és szerinte, ha távol a Földtől elvesznénk űrhajónkkal, akkor is valami megnyugtató melegség töltené be a lelkünket.(lonewaltz.com)

link:
https://www.facebook.com/iamsoyuz

\\Ingyenes\\

A rendezvényt az Egri Ifjúsági Zenei Program támogatta.

Esemény:

https://www.facebook.com/events/893910487408405/