Még októberben említettük meg, hogy hamarosan új gyorsétterem nyílik a belvárosban, az egri Reinpold’s KOLBice végül a tervezetthez képest szűk egy hónapos késéssel november 24-én nyitotta meg kapuit a Széchenyi utca 9. szám alatt.
Eger iskolavárosi (és általában, modern-városi) profiljához elengedhetetlen a franchise rendszerben működő gyorséttermek jelenléte, ezért örömteli, amikor nyílik egy-egy ilyen (mint anno a Subway, vagy a Surf ’n’ fries) és ezért szomorú, amikor elmennek Egerből (mint anno a Subway, vagy a Surf ’n’ fries)… Jelenleg még van mit behozni, a hálózatok közül eddig a McDonald’s, a (hamarosan nyitó) KFC, a Fald fel Amerikát, az egyébként Egerből indult Király Pizza és az új jövevény, a Kolbice képviseltetik nálunk magukat. Persze az egri gyorséttermek száma ennél jelentősen nagyobb, de most csak a franchise láncokról esett szó.
A KOLBice™ egy kenyértésztából készült tölcsér, többféle ízesítésű kolbásszal, szószokkal, valamint választható feltétekkel. A speciális lisztkeverékből és gluténmentes kenyértésztából frissen sütött, ropogós tölcsérbe, sertéshúsból és csirkehúsból- egyedi fűszerezésű recept alapján – készített, egyelőre (bajor, magyaros és olaszos) ízesítésű kolbászokat helyezünk. A fogyasztás élményét pirított hagymával, bajor káposztával, sajtszósszal és bacon szalonnával fokozzuk. Termékünk állandó fejlesztésével igyekszünk egyre szélesebb kör ízlésvilágát lefedni. A KOLBice™ létrehozásánál a hagyományos jellegű, ám modern kivitelű minőségi ételekkel szemben támasztott igényeket ötvöztük. A termék hazai, minőségi alapanyagok felhasználásával készült, a KOLBice™-t mindenki a saját ízlése szerint állíthatja össze, a fogyasztása nem helyhez kötött.
A Kolbice nyitásával megint egy fokkal jobb hely lett Eger és arról még nem is szóltunk, hogy a kínálat is bővült. Tudtunk eddig tölcséres kolbászt enni helyben? Nem tudtunk. Na most már tudunk és fogunk is.