Skip to main content

Az Újságíróegylet idén is kiírja a Végvári Fényadvent pályázatot. Ebben az évben a KULTURMA segít a megvalósításban. Emlékeztetőül, a Fényadvent lényege, hogy egriek, legyenek akár profi, akár laikus művészek, a Végvári vitézek terének támfalára fényfestést készíthetnek. Ehhez nem kell mást tenniük, mint beküldeni pályamunkájukat a fenyadvent@gmail.com címre.

1

Az Egri Újságíró Egylet elkötelezett híve a helyi értékek felkarolásának, bemutatásának. Hisszük, hogy a legszebb ajándék, amit magunk készítünk szeretteinknek. Ebbe a gondolatba illeszkedik ez a kezdeményezés.

2

A beküldött képeket a zsűri ítéli bemutatásra alkalmasnak, és erről a https://www.facebook.com/fenyadvent/ oldalon tájékoztatja a publikumot. Itt tekinthetők meg a beküldött pályamunkák is. Ezekre lájkokkal lehet szavazni. Aki a legtöbb lájkot kapja, az lesz a közönség kedvenc. A Végvári Fényadvent fődíját a zsűri ítéli oda. A győztes pályamunkákat Advent utolsó vasárnapján bemutatjuk és a díjakat is akkor adjuk át. Természetesen a pályaműveket addig is vetítjük csütörtök, péntek, szombat és vasárnapi napokon.

A kiírók örömmel vesznek minden díj felajánlást, hiszen a tapasztalatokból tudjuk, hogy a gyermekrajzoktól a művészi grafikákig érkeznek alkotások, mi pedig törekszünk arra, hogy minél több díjazott érezhesse a közösség elismerését.

Egri Újságíró Egylet

1127-vegvari-fenyadvent-plakat