Skip to main content
Más tollából

Továbbjutásra esélyesek fallabdásaink

By 2017. január 16.

Remekelt a második fordulóban az Egri Squash SE férfi csapata.

Az egri férfi csapat hibátlan mérleggel zárta a fordulót a bajnokságban, miután mindhárom meccsét megnyerte január 14-én, a Rózsadomb Squash Clubban megrendezett IV. osztályú csapatbajnokság második fordulójában. A sárga-fekete legendás egri sportmez megint nyerőnek bizonyult!

A várakozásoknak felülmúlóan szerepelt az iden debütáló Egri Squash SE az országos csapatbajnokság második, Budapesten megrendezett fordulójában: Gulyás István – Bihari Zoltán – Végert Csaba – Kőműves András négyes, mindhárom mérkőzésüket megnyerték, a budapesti Khan-Go Ahead IV., a szegedi Marostő SE II., és a házigazda esélyes Top Challenge SE III. csapata elleni találkozójukat is.

Végert, Gulyás vereség nélkül, Bihari vereség és szett veszteség nélkül zárta a napot.

Mivel az első fordulóban az egrieket megszorító Batta 1-es csapata botlott a második fordulóban, és az egriek veretlenek maradtak, így az Egri Squash SE előkelő helyen zárta az A csoportot!

Így rögtön az ESSE csapat indulásának első szezonjában az A csoport 7 csapata közül az első lett az egri gárda!

Bravó fiúk!

A III. osztályba feljutási esélyek így jelentősen javultak, hiszen a rájátszásban a IV. osztály B csoportjábnak 2. helyezetjével mérkőznek majd áprilisban Bihariék.

A második forduló egri eredményei:

  • Marostő SE II. – Egri Squash SE 1-3
  • Egri Squash SE – Khan-Go Ahead IV. 4-0
  • Top Challenge SE III. – Egri Squash SE 0-4

Egri Squash SE