Skip to main content
Kereskedelem

Házhoz szállítással újított a Cortado

By 2017. január 28.One Comment

Lassan elmúlnak a komoly mínuszok odakint és végre nem lesz minden séta küzdelem a városban, a hasukat igazán szeretőknek nem árt viszont tudni, hogy január végén házhoz szállítással rukkolt elő a Széchenyi utcai Cortado Gastrobar. Kényelmes dolgunk van, a kézműves hamburgerek már hidegben, hóban, esőben is az ajtónkig jönnek. A magas minőséget képviselő étterem szállítási értékhatár nélkül, 1 500 forint felett ingyenesen-, ezen érték alatt pedig 300 forintért viszi házhoz a termékeket. Rendelést 21.15-ig lehet leadni, a házhoz szállítás pedig 22.00 óráig történik. Rendelni többek közt a cortadoeger.hu honlapon lehet.

Nem a Cortado az egyetlen hely Egerben, ahonnan kiemelkedően magas minőségű kézműves hamburgert csalogathatunk a lakásunkba: szintén nem régóta már az Almagyar utcai Zuzmó is képes erre. Igény szerint kisebb gasztrokalandban is részünk lehet már a nappalinkban ülve!

Az EgriSzín tavalyi hamburgertesztjén a Cortado (akkor még La Isla) az 5., a Zuzmó pedig a 4. helyen végzett a 26 szereplős listán, a BurgerBlog pedig mindkét említett éttermet az ország legjobbjai közé választotta 2015 végén. Valahol ezt hívják jó világnak, amikor nem csak olyan a városban élünk, ahol ilyen jó vendéglátóhelyek vannak, de ezeknek a hamburgereit még haza is hozathatjuk.

Szólj hozzá! One Comment