Skip to main content
Kereskedelem

Eladó a Fellner úti irodaház

By 2017. január 31.

Az Indexes egri fórumon szúrták ki, hogy eladóvá vált a Fellner Jakab utca 1. szám alatti, hát, mai ízlésnek talán nem annyira tetszetős irodaház. Az épületben réges-régen posta működött, utána pedig a Magyar Telekom használta.

Az ilyen robusztus és városképileg ennyire meghatározó épületek sorsa mindig izgalmas dolog. Ha félretesszük a pesszimizmusunkat, melyben évszázadokig keresi majd új tulajdonosát a ház, akkor ide is nagyon érdekes megoldásokat tudunk elképzelni. Az összesen hat szintes épület (pince + földszint + 3 szint + beépített tetőtér) elméleti síkon megannyi funkcióra alkalmas lehetne, a pincéjében például biztos, hogy mélygarázst építenénk és cserében megszüntetnénk a szomszédos parkolókat a Fellner és Bajcsy utcákon. Fásítással iszonyatosan hangulatos városrész jöhetne itt létre… A tetőn éttermet nyitnánk és lakásokat alakítanánk ki, a ház közepe meg maradhatna irodának. Ha elfogadjuk, hogy a tervrajz nem gyúrható tetszőlegesen, még a jelenlegi funkció is maradhatna, ha cserében felújítanák kívülről az épületet. Nagyon stílusos határa lenne egy szép és modern irodaház a sétálóbelvárosnak.

További fényképek a hirdetésben, ami egyben a forrásunk is volt

Mi egyelőre még fontolgatjuk a vásárlást, de akit érdekel a dolog, ő ide kattintva megnyithatja a hirdetést. Az épület egyébként 525 millió forintért keresi gazdáját.