Skip to main content
Kereskedelem

Nagy reményeket fűzünk az új Depresso-hoz

By 2017. február 9.One Comment

Instagramra feltöltött fotók alapján már zajlik az új Depresso tervezése, a munkát a tetszetős referenciával rendelkező TheStylePolice végzi. A Dr. Csernus Imréhez köthető kávézó a Dobó téren nyílik belátható időn belül, erről itt írtunk anno.


Nagy reményeket fűzünk a kávézóhoz és kíváncsian várjuk már a nyitását. Örülünk neki azért is, mert eggyel több helyre tudunk beülni ezután a főtéren, de önös érdekünk mellett látatlanban is biztosak vagyunk benne, hogy a város is jól jár majd az új Depressoval. Rengeteget árul el egy településről, hogy milyen üzletek működnek a belvárosában, pláne a főterén. Előnyös, ha hosszabb időt is el lehet tölteni a központban, erre pedig a vendéglátóhelyek jelentik a megoldást. Javuló tendenciát mutatunk ilyen tekintetben, ráadásul a profilváltásokkal érkezett minőségre sem lehet panaszunk. Hobbiboltból hangulatos kávézó-, cipőboltból pedig magas minőséget kínáló design pizzéria nyílt a közelmúltban és ezt a sort folytatja hamarosan a ruhaboltot váltó Depresso is. Ha a pszichiáter és -csapata olyat alkot a Dobó téren, mint amit anno a Hadnagy úti lakótelepen, akkor Eger nem csak ennyivel többé válik, de hamarosan egy még izgalmasabb város is lesz majd!

Szólj hozzá! One Comment

  • Zita Mészáros szerint:

    Egyre több hírt lehet olvasni a nyíló kávézóról, amihez gratulálok Imrének, de a pontosság kedvéért, mert ez még sehol nem hangzott el: a logót az öcsém, Mészáros Péter tervezte évekkel ezelőtt, amikor az Almagyar-Érseki Borteraszon először lehetett Depresso kávét kóstolni. Ez az arculat került tovább a Kertész utcai kávézóba. Aki nem hiszi, járjon utána. Nem az öcsém nevében, de helyette kérem a sztárdizájner hölgyet ezt a tényt a jövőben így kommunikálni.