Skip to main content
Kereskedelem

Licitre bocsájtják a Deák Ferenc úti, egykori CBA üzlethelyiségét

By 2017. február 10.One Comment

Licites eljárással kívánja bérbe adni megüresedett Deák Ferenc úti üzlethelyiségét a város, erről szól a Városgazdálkodási bizottság február 15-i ülésének 5. előterjesztése (a linkre kattintva letölthető a dokumentum).

Az üzlethelyiség Eger tulajdonában áll, eddigi bérlője a PALÓC Nagykereskedelmi Kft. volt, ami CBA szupermarketet üzemeltetett benne. A cég tavaly év végén csődbe ment, ekkor körülbelül 90 üzletét bezárta, köztük az egrit is. A 318 négyzetméteres helyiséget most induló 9 418 800 forintos nettó, éves bérleti díjon tervezi licitre bocsájtani a város. Sikeres licit esetén a bérleti díj évente a fogyasztói árindex mértékével megegyező mértékben emelkedik, a bérleti időtartam pedig 10 évre szól.

Már csak érdekesség, de az ingatlan becsült forgalmi értéke 78 490 000 forint, az erről szóló tanúsítvány is megtalálható az első linken letölthető mappában.

Szólj hozzá! One Comment

  • Pintyőke... szerint:

    1 jó – ,, ABC ,, forditottja Egerben is elkelne – jó árakkal de amig a BÜKK KAPU évek óta – nulla – a SHELL benzinkút melletti ,,bót ,, volt már minden – szintén zárva – az óra – ékszer stb… de ez a politikamentes EGRINAPOK tudja talán a legjobban mi minden ,, kapkod levegőért ,, EGEBEN …..