Skip to main content

Eger Önkormányzata pályázatot hirdet fiatal, helyi zenészek, együttesek számára, a már jól ismert Egri Ifjúsági Zenei Program keretében. A pályázat címe: „Egri Ifjúsági Zenei Programban való részvétel 2017/1”, a hagyományoknak megfelelően tehát még legalább egy kiírási forduló várható az év során.

A pályázat célja, hogy támogassa az Egerben tevékenykedő, fiatal, amatőr könnyűzenei (rock, pop, jazz, világzene) előadókat és koncertszervezőket, segítse a helyi, könnyűzenei élet fejlődését.

Az EIZP az alábbi területeken kíván támogatást nyújtani: próbaterem-bérlés költségei; koncertszervezés- és lebonyolítás költségei; koncerttechnika bérlésének költségei; hangfelvételek készítésének költségei; videoklip készítésének költségei.

A koncertszervezéssel foglalkozóknak a program szintén támogatást biztosít az alábbi területeken: koncertszervezés- és lebonyolítás költségei; koncerttechnika bérlésének költségei.

Pályázatot nyújthat be: egri székhelyű amatőr zenei előadót, zenekart, vagy egri székhelyű koncertszervezőt képviselő egyesület/alapítvány. Az előadók, koncertszervezők egyszerre több különböző támogatásra is pályázhatnak, külön-külön beadott pályázatokon.

A beadási határidő: 2017. április 3. hétfő, 16.00 óra

Benyújtás, elbírálás:

A pályázatot egy példányban kell benyújtani a Polgármesteri Hivatal Humán Szolgáltatási Irodáján (Kossuth L. u. 28.). Kérjük, hogy a beadványon szerepeltessék az „Egri Ifjúsági Zenei Programban való részvétel 2017/1” megjelölést.

A pályázatokat az Egri Ifjúsági Zenei Program szakértőkből, zenészekből álló kuratóriuma bírálja el, majd Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése hagyja jóvá.

A megpályázott célokat legkésőbb 2017. december 31-ig meg kell valósítani, a támogatást fel kell használni, és azzal el kell számolni.

A részletes pályázati kiírás és adatlap az alábbi linken elérhető:

http://eger.hu/hu/onkormanyzat/egri-ifjusagi-zenei-program/c/eizp-palyazati-felhivas-2017-1

Információ kérhető:

Eger MJV Polgármesteri Hivatal Humán Szolgáltatási Iroda

Huszthy Boglárka ifjúsági referens

Cím: Kossuth Lajos u. 28.

Telefon: 36/523-796

E-mail: huszthy.boglarka@ph.eger.hu