Skip to main content
Kereskedelem

Barber shop nyílik az Érsek utcán

By 2017. március 20.

Kettőre bővül Eger Barber shopjainak száma, az El Senor-ra keresztelt új egység az Érsek utca 9. szám alatt nyitja meg kapuit.

Ezek az üzletek amolyan férfi-szentélyek, ha meg akarjuk érteni a lényegüket, képzeljük el, ahogy egy favágónak öltözött, szakállas, csupa nagybetűs FÉRFI ül a székben, kezében pohár, benne whisky, szájában pedig szivar és amíg igazítják a szakállát, amerikai fociról beszél. Na, valami ilyesmi egy Barber shop, persze lebutítva a lényegét, mert a valóságban messze nem csak favágónak öltözött, szakállas férfiak látogatják őket és nem csak amerikai fociról lehet beszélgetni odabent. Az viszont tény, hogy ezekbe az egységekbe elsősorban azok az önmagukra kiemelten igényes férfiak járnak, akik megkövetelik a magas minőséget és a haj-, illetve szakálligazítás mögött is szeretnek érezni egyfajta plusz töltetet. Egy Barber shop nem arról szól, hogy sima fodrászhoz járni rossz dolog, hanem arról, hogy ebben a szükséges cselekvésben férfiként is meg lehet találni az örömet. Egy Barber shop menő dolog, annál meg csak Eger a menőbb, hogy már válogathatunk is az ilyen egységek között! A korábbi nyitásról egyébként tavaly itt írtunk.

Az El Senor hétfőtől-péntekig reggel 7-től este 6-ig-, szombaton pedig 10-től 6-ig tart nyitva. Érdeklődőknek ajánljuk a legújabb egri férfi-klub facebook oldalát követésre.

Fotó: El Senor Barber Shop Eger