Skip to main content
Kereskedelem

Kiadó az Euronics üzlethelyisége

By 2017. április 5.8 hozzászólás

Kiadóvá vált az Euronics üzlethelyisége, a Rákóczi Ferenc út 90. szám alatt található 641 négyzetméteres ingatlan 962 000,- Ft/hó + Áfa + rezsi áron várja új bérlőjét. Érdeklődőknek link a hirdetéshez, ide kattintva.

Nagyobb alapterületű, kiadó üzletekből hiány van Egerben, így ennek a mostaninak is könnyen megörülhet majd valaki, igaz, a képen árnyal, hogy a bolt még így is lehetne nagyobb. Viszonyításképp, ekkora beltérben egy Kik férne el, náluk az eladótér minimum alapterülete 500 négyzetméter. Egy Müller például már nagyobbra vágyik, ott 850 négyzetméter a minimum alapterület. Persze mindkét lánc inkább bevásárlóparkokban terjeszkedik, így rájuk aligha kell számítani az Euronics helyén, pedig kár, utóbbi kiváltképp jól jönne Egerben. Az üzlethelyiség negatívuma, hogy nem közvetlen a főútról nyílik, illetve, hogy viszonylag kevés parkoló tartozik hozzá, ugyanakkor erőssége, hogy a bevásárlónegyedben található, mindezt ráadásul Eger legnépesebb városrészében.

Ugyanitt kérdésünkkel fordulunk a tőlünk tájékozottabbakhoz – azokhoz, akik gyakrabban járnak arra, vagy akik tudnak valamit az Euronics sorsáról:

Működik még a bolt? Az üzlethelyiség kiadása mögött bezárás, vagy költözés áll?

Szólj hozzá! 8 hozzászólás

 • Lázár Béla szerint:

  Megszűnt?!

 • Csikor László szerint:

  Hová költözik és mikor?

 • Euronics Műszaki Áruházlánc szerint:

  Tisztelt Olvasók!

  Egerben található Euronics Műszaki Szaküzletünk hamarosan új helyre költözik, hogy vásárlóinkat egy nagyobb, modernebb, kényelmesebb környezetben és szélesebb termékkínálattal tudjuk kiszolgálni.
  Megújult üzletünkben szeretettel várjuk minden jelenlegi és leendő vásárlónkat.

  Euronics Műszaki Áruházlánc

 • Pintyőke ! szerint:

  De hová ???? Miért titok – Csak nem akarják titkositani ??? Nálunk ez ugy is divat !!! És aki tud v-mit az egri ,, mementóról ,, a vasutállomásnál IRJON !!!

 • egri polgár szerint:

  Engem is érdekelne, hogy hová költözik az Euronics (ha nem titkosították 30 évre :-) ),
  illetve a vasútállomásnál lévő volt borpalackozó sorsa is érdekes lehet,
  hiszen ez évben még semmi nem történt a területen.

 • Pintyőke ! szerint:

  Szomorú hogy az EN. sem ,,tud,, meg semmit az önk. ,, mindentudó ,, szóvivőjétől

 • pepe szerint:

  a sky áruház helyére költözik a shell kút mellé