Egy ideje már lehet tudni, hogy hamarosan új vendéglátóhelyet nyit Egerben a Macok bisztró, a részletek viszont csak most láttak napvilágot a Dining Guide cikkében. Az íráshoz ide bökve lehet tovább jutni, mi csak a legfontosabbakat emeltük ki alább.
- A Brumbrum neve amennyire abszurd, annyira jó.
- A nyitás május második felében várható.
- Az új lényegében büfé a Macok mellett kap helyet, a vár főbejáratának tövében. Ez jó dolog, a hasonló éttermek egyfajta státusszimbólumként funkcionálnak a városok életében, várhatóan menő dolog lesz itt egy ilyet felmutatnia Egernek. Ugyanakkor kár is érte, hogy kicsit a föld alá bújik a hely, mert persze még nem tudjuk, hogy hogy fog kinézni, de azért erősen tippelnénk rá, hogy olyan egység születik, aminek a legapróbb részletét is büszkén lehetne mutogatni.
- A látványkonyhával villantó egység első körben egész napos nyitva tartással készül, ergo az ebéd és vacsora mellett reggelizni is lehet majd náluk.
- Előnyben részesülnek a környékbeli beszállítók, így „a mangalica Mónosbélről, a pisztráng a szilvásváradi halfüstöldéből, a kézműves kenyerek pedig Noszvajról érkeznek”, Csernus Imre pékségéből.
- A büfé egyfajta gasztrokocsmaként is működik majd, hazai borok mellett így saját házi sör is szerepel a kínálaton.
- Megismételnénk: LESZ. SAJÁT. HÁZI. SÖRÜK!!4!
- Elképesztően várjuk a nyitást.