Skip to main content

Május 16-án, kedden, 17.00 órakor, a Városháza dísztermében tartjuk meg az első lakossági fórumot Eger Településképi Arculati Kézikönyéről.

Arra hívjuk az egrieket, hogy válaszoljunk közösen az alábbi és ezekhez hasonló kérdésekre:

– mi az, amit egriként védendőnek tartunk Eger településképében?

– milyen egri városképi karaktert szeretnénk megőrizni?

– melyek azok a jó példák, amik számunkra különösen kedvesek?

A részletes, hivatalos információ itt: http://eger.hu/hu/varoshaza-fo/foepiteszi-iroda-hirei/c/elozetes-taj-es-hirdetmeny-lakossagi-forumrol

És itt:

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Településképi Arculati Kézikönyv készítését indítja el. A szemléletformáló kiadvány célja, hogy lényegre törően, mindenki számára érthető módon mutassa be Eger építészeti arculatát meghatározó jellemzőit, épített és természeti értékeit, valamint az egriek közös lakókörnyezetének minőségi alakításával kapcsolatos elvárásait, javaslatait.

A kézikönyv készítésével kapcsolatos előzetes véleményüket, észrevételeiket, ötleteiket írásos formában a Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodájának címezve (3300 Eger, Dobó tér 2.) vagy elektronikusan a foepit@ph.eger.hu email címre juttassák el, május 24-ig.

A témával kapcsolatban 2017 május 16. (kedd) 17.00 órától lakossági fórumot tartunk. Helyszín: Eger Megyei Jogú Város, Polgármesteri Hivatal Díszterem.

 

Az előzetes tájékoztató teljes terjedelmében a www.eger.hu oldalon, egészen pontosan a Főépítészi Iroda hírei között olvasható:

http://eger.hu/hu/varoshaza-fo/foepiteszi-iroda-hirei

Szólj hozzá! One Comment

  • Papp István szerint:

    Ez most komoly?! Szerintem Eger településképi „arculata” el van intézve egy emberöltőre, amihez gratulálnék a jelenlegi „városvezetésnek”…