Skip to main content
Kereskedelem

Közösségi iroda nyílik a Jókai utcán

By 2017. június 8.

Június közepén várhatóan megnyílik Észak-Magyarország első közösségi irodája, mindezt Egerben, a Jókai utca 2. szám alatt. A Workspace nyitásával – ha lehet ilyet – még jobb hely lesz a városunk.

Közösségi irodát eddig hozzánk legközelebb Budapesten találhattunk, egyik nagy mintapéldány belőle a Kaptár, érdeklődőknek ajánljuk megtekintésre azt is. A közösségi iroda lényege tömören, hogy azoknak is legyen irodájuk, akiknek egyébként nincs. Kis, induló cégeknek, magánvállalkozóknak például. Mert egyrészt tárgyalni is tud elegánsabb lenni egy irodában mint otthon, vagy egy étteremben, de emellett az irodai lehetőségeket/eszközöket is csak nehezen és drágán lehet otthon megteremteni. Ezért jó, hogy hamarosan már nem is kell megteremteni, hiszen érkezik nekünk a Workspace.

És ez már csak részben kapcsolódik a Workspace-hez, de iszonyat hiányzik Egerből egy internetkávézó. Ne a régi értelmében képzeljük ezt el, nem véletlen zárt be ugye mostanra az összes ilyen hely a városban, de szükség lenne egy olyan pontra, ahol lehetne számítógépet- és ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat használni, mindenekelőtt nyomtatni. Tudtunkkal jelenleg csak a Bródy Sándor könyvtár képes erre, napijegy váltásával. Már ez is fél siker, de király lenne, ha máshol is nyílna lehetőség hasonlóra. Például egy közösségi irodában napi, vagy órajegy váltásával? Na az nagyon jó dolog lenne :)