Skip to main content
Kereskedelem

Az Agria Parkban nyílik az egri Burger King

By 2017. június 9.2 hozzászólás

Egy hónapja írtuk, hogy minden bizonnyal új egységet nyit Egerben a Burger King. Azóta a helyszínre is fény derült, az étterem az Agria Park emeletére költözik majd, várhatóan az év végén. A helyszín a Pizza7 megosztásából derült ki, a Burger King ugyanis az ő helyükre érkezik, a pizzás pedig így a gyrosost váltja majd a mozi felőli sarokban.

Egy kevésbé dicső múlt után, mostanra egészen kikupálódni látszik az Agria Park étterem-kínálata. Különleges ízeket sajnos továbbra sem élvezhetünk, mint például a Park testvérplázájában, a budapesti Hegyvidék bevásárlóközpontban, de ez nem is feltétlenül kéne, hogy cél legyen. Erre ott a belvárosunk rakás jó étterme, meg egyébként is, nálunk még nem kell egymással versenyeznie a plázáinknak, lévén egy darabunk van összesen. Az Agria Parkban az elsődleges cél, hogy az ország nagyobb bevásárlóközpontjaiban megszokott általános kínálatot elérhessük Egerben is, gondoljunk ez alatt mindössze az idáig hiányzó két elemre, a KFC-re és a Burger King-re. A szintén idén nyíló Nordsee-val már kicsit túl is mutat majd ezen a kínálaton a Park, szeretjük is ezért nagyon az üzletházat. Ha minden megnyílik, aminek meg kell nyílnia, vehetjük úgy, hogy ezt a témakört kimaxolta az Agria Park.

Szólj hozzá! 2 hozzászólás

  • Géza Surányi szerint:

    A Thai étterem volt a legjobb… kár, hogy bezárt :( Azért a Burger King se lesz rossz ;)

  • ferike szerint:

    miskócon mikor lesz már mcdonáldsztól már heròtunk van kinget akarunk mi is ne kelljen màr megyètutazni ha burgerre vàgyunk