Skip to main content
Kereskedelem

Trifla néven születik újjá a Zsálya Bisztró

By 2017. szeptember 18.

Még augusztus elején említettük, hogy a Maklári utcáról hamarosan a Széchenyi utca 9. szám alá költözik a Zsálya Bisztró. A munkák azóta is folynak és a nyitás pontos dátuma még azóta sem ismert, de pár érdekes részlet azért már napvilágot látott az új helyről.

Például, hogy a költözéssel nevet is vált az egység, a korábbi Zsályát a Trifla követi majd. A trifla egyébként a szarvasgomba jobban csengő neve, miután rákerestünk az interneten, láttuk meg, hogy ezt az étterem facebook oldalán is leleplezték már előttünk. Ha a nevet boncolgatjuk, figyeljünk az árulkodó utótagokra is, nem egyszerűen Trifla Bisztróról lesz ugyanis szó, hanem Trifla, Ivó és Konyháról. A név kötelez, izgatottan várjuk, hogy az ivó rész milyen különlegességeket tartogat majd.

A másik részlet a feltöltött fotókban rejlik. Egyrészt látjuk, hogy a vendéglátóhely igencsak megnyitásához közelít, másrészt, hogy egy tetszetős, vintage stílusú beltérre számíthatunk majd, ha eljő’ a nyitás boldog napja. A fotókat a Trifla facebook oldaláról kölcsönözzük.