Skip to main content
Kereskedelem

Ismét eladásra kínálják az egykori CBA üzlethelyiségét

By 2017. november 9.2 hozzászólás

Még februárban írtunk róla, hogy licitre bocsájtja Eger a Deák Ferenc utcán található, egykoron CBA szupermarketnek otthont adó, kizárólagos városi tulajdonú üzlethelyiséget. Az akkori árverés eredménye nem ismert, az viszont biztos, hogy most újból nekifutnak az ingatlan értékesítésének, ugyanúgy licites eljárással, annyi különbséggel, most már nem kiadásról, hanem eladásról lenne szó.

A hirdetmény a pályázati dokumentációk között jelent meg és az alábbiakat tartalmazza:

Cím Hrsz. Meg-nevezés Alapt. m2 Forgalmi érték (nettó ár) Az induló legalacsonyabb értékesítési ár (nettó ár) Pályázati biztosíték (nettó ár)
Deák F. u. 14. fsz. 6870/A/2 üzlet 450 50.000.000,- 50.000.000,- 5.000.000,-

Érdekes részlet, hogy bár a helyrajzi szám egyezik, az alapterület februárhoz képest 318 négyzetméterről 450-re nőtt, a forgalmi érték pedig nettó 78 millióról 50-re csökkent. Az árverésre december 5-én kerül sor, ami ha sikerrel zárul, januárban akár már láthatunk is mozgolódást az ingatlannál.

A PALÓC Nagykereskedelmi Kft. csődje előtt Egerben két áruház tartozott a CBA-hoz, ezek közül a lajosvárosi raktáráruház már új gazdára talált és jelenleg is a korábbival megegyező profillal üzemel.

Szólj hozzá! 2 hozzászólás