Skip to main content
Kereskedelem

Nappali néven folytatja működését a Pláne a konyhakocsma

By 2017. december 21.2 hozzászólás

Nevet vált és némiképp átalakul a Piaccsarnok épületében található, korábban Pláne a konyhakocsma néven üzemelő étterem. A vendéglátóhely rövid időn belül háromszor formált a nevén- és vele együtt a profilján, a kezdeti Elefanto Pizzériából így lett először Pláne a konyha, majd Pláne a konyhakocsma, és végül így születik meg hamarosan a Nappali.

Az átalakulás részleteiről egyelőre nincsenek információk, az álláshirdetésből viszont, amiben 3 fő bartendert és 2 fő pizzaszakácsot keresnek, roppant nyomozói munkával leleplezhetjük, hogy minden bizonnyal a pizzákon és a lőtyiken lesz majd a hangsúly. Előbbivel viszonylag jól áll a környék, a Bar Italia, Il Padrino és Mamma Mia igencsak magas minőséget képviselnek, hangulatos itatóból viszont nagyobb hiány van, így erre a profilra ezért kíváncsibbak is vagyunk. Főleg, hogy a vendéglátóhely brutálisan jó adottságokkal bír, mindezt megspékelve mostanra egy igencsak tetszetősen kialakított beltérrel is.

A Nappali nyitását hónap elején még decemberre ígérték – ez mostanra már gyanús, de valószínűleg jövő év elején már kipróbálhatjuk a helyet. Érdeklődőknek addig is ajánljuk a Nappali facebook oldalát követésre.

Szólj hozzá! 2 hozzászólás