Skip to main content
Kereskedelem

Frissítve: NEM A Kepes Intézetbe költözik a Fald Fel Amerikát! étterem

By 2018. január 8.7 hozzászólás

A Kracker udvarból hamarosan a Széchenyi utca 16. szám alá költözik az egri Fald Fel Amerikát! gyorsétterem – derül ki abból a Google frissítésből, amit hitelesített profillal a vendéglátóhely tett közzé január elején.

„Kedves Vendégeink! Az egri FFA költözés miatt átmenetileg ZÁRVA! Hamarosan JÖVÜNK Eger!” – szól az üzenet, a cím pedig már a Kepes Központ, Széchenyi István u. 16 szám alá mutat.

Az étterem némiképp sajátosan kezeli a költözését, facebook oldalukon felújítást említve, még október 9-re ígérték a nyitást, régi helyükön viszont máig egy beszakadt tetejű, kipakolt helyiség fogadja a vendégeket, minden jel nélkül, hogy egyszer újjászületnének még. Jó hír viszont, hogy ezek szerint ez csak csapda, ha most nem is tűnik úgy, hamarosan újra válogathatunk majd a hatalmas hambik közt.

Az étterem a Kepes Intézet földszintjén, az Artiszt bár keleti irányú folytatásaként születhet meg, minden bizonnyal összenyitva majd a két helyiséget. Az egyesülés azért lehet indokolt, mert sörözés közben- és után a világ legjobb dolga becsapatni egy ízletes hamburgert, másrészt meg, mert így kapna egy melegkonyhát a bár, mentesülve ezzel a szemközti kollégium okozta, tanítási idő alatti alkoholtilalom alól.

Frissítés

A kommentekből kiderült, hogy valószínűleg mégsem költözik a Kepes Intézetbe az étterem, ami még furcsábbá és egyben még érdekesebbé teszi a Fald fel Amerikát! étterem pályafutását. Kételyek közt sodródunk, hogy akkor hová is költöznek, na meg, hogy miért a Kepest adták meg – ezek szerint hibásan – új címként. Ha eddig közepesen voltunk kíváncsiak a folytatásra, mostanra már közepes+1 szintre nőtt bennünk az érdeklődés.

Szólj hozzá! 7 hozzászólás

 • Papp Olivér szerint:

  Regina Mester

 • Xixtusz Tóth szerint:

  Azért elég furcsa, hogy a közpénzből múzeummá alakított Kepes, lassan a magánszektor kezébe kerül!
  Igaz, ez az a múzeum, ami kezdettől fogva nem tudja miért is lett. Soha nem vonzott tömegeket, és mostanában különböző piálós bulik helyszíneként tud látogatókat vonzani.
  Csak azt nem értem, akkor miért nem maradhatott meg az Ifiház?

  A FFA költözése pedig elég komikus: egy műmájer hely egyesül a Mekinél is hitványabb minőséget produkáló tápelőállítóval.
  Tényleg! Pár hónapja még nem valami Michelin csillagos séffel tervezett valamit az a sarki kocsma?

 • Artiszt szerint:

  Kedves cikkíró!
  Mielőtt megírsz egy cikket érdemes informálódni a hír hitelességéről. Az Artiszt kultúrbárnak semmi köze a Fald fel Amerikához és nem is lesz . Valóban tervezünk melegkonyhát , de egyenlőre az engedélyeztetés miatt szünetel a dolog. A Kepes Intézet sem fogad más bérlőt. Valószínűleg nem jól helyezték el magukat a térképen!!!!!

  • Sasi szerint:

   Ahogy a cikkben is szerepel, a frissítést hitelesített saját profilról tette közzé az étterem, ezért kezeltük tényként különösebb utánajárás nélkül is. Hogy ezek szerint fals infót jelenítettek meg, az már a dolog pikantériája, de amiatt, hogy hittünk nekik, maximum naivnak érezzük magunkat, felületesnek aligha. Az Artisztos összeolvadás a cikkben is saját elképzelésként szerepel, értelemszerűen arra alapozva, hogy Ti is terveztek nyitni étterem részt, meg a Fald fel Amerikát! is az általatok bérelt házat jelölte meg új címeként

 • Lilla Csuhaj szerint:

  A hír teljes mértékben hazugság ! Sem az Artisztnak sem a Kepes Intézetnek nincs és nem is lesz köze a Fald fel Amerikat etteremhez. Kérem a cikk íróját javítsa az információkat és egyeztessen az étteremmel , hogy valójában hova költözik!!!