Skip to main content

A közlekedők fokozott figyelmét és türelmét kérjük!

Március 12-én, a reggeli órákban beszakadt az útpálya a Csiky utca és a Barkóczy út találkozásánál. A keletkezett lyuk felülről nézve mintegy 40 x 40 cm-es kiterjedésű, alatta azonban egy mély kráter húzódik, így a közlekedés biztonsága érdekében szükséges volt egy kb. 4 x 4 méteres terület forgalomtól való elzárása.

A megoldást az egri Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében tervezett – és a Maczky utcában már el is kezdett – rekonstrukció átütemezése jelenti. A helyzet mihamarabbi rendezése érdekében a kivitelező nem végez ideiglenes helyreállítást (amely megközelítőleg 8-10 millió Ft-ba is kerülhetne), hanem a TOP forrás terhére tervezett, végleges megoldást készíti elő, együttműködésben az önkormányzattal és a Heves Megyei Vízmű Zrt-vel.

Az autósok és a közlekedők türelmét kérjük, s egyben felhívjuk a figyelmet arra, hogy ne megszokásból közlekedjenek, hanem fokozott óvatossággal közelítsék meg a Csiky és Barkóczy utcák kereszteződését!

A jelenlegi helyzetben – a buszok, a kétirányú autós forgalom és a Csiky utcán felfelé közlekedők útjának biztosítása érdekében – fontos a türelem és a figyelmes közlekedés.

Amint lehetséges, a sajtó útján tájékoztatni fogjuk a közvéleményt a lezárással és a Csiky utcai beruházási program szükségszerű átütemezésével kapcsolatban.