Skip to main content
Kereskedelem

Üzletet nyit Egerben a KIK

By 2018. április 6.

Új üzletet nyit Egerben a KIK Textil és Non-Food Kft., erről árulkodnak azok az álláshirdetések, amikben üzletvezetőt és eladó-pénztárosokat keres a lánc.

A hálózat 10 éve van jelen Magyarországon, korábban jellemzően bevásárlóparkokban nyitottak boltokat. Mivel Egerben ilyen nincs, várhatóan bevásárlóközpontba érkeznek majd, arról azonban egyelőre nincs információ, hogy ez az Agria Park, vagy a Tesco hipermarket lenne majd. Ugyanígy a nyitás dátuma sem ismert még, de korábbi tapasztalatok alapján nagyjából fél év szokott eltelni az első álláshirdetések megjelenése és az ünnepélyes megnyitó között, így ha elfogadjuk ezt az álláspontot, akkor október környékére várhatjuk az első egri KIK látogatásunkat.

A német áruházlánc elsősorban divatcikkeket forgalmaz, emellett kisebb kínálatban lakáskiegészítők és játékok is elérhetőek az üzleteikben. A megyében az egri lesz a második egységük, jelenleg Hatvanban vásárolhatunk még a nevük alatt.


Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott. De tényleg, mi nyílik ott? Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál. De így megspórolhatod a kétségek közt töltött napok gyötrelmeit. Pletykaoldal üzletnyitásokról IDE KATTINTVA.