Skip to main content
Kereskedelem

Az Agria Park földszintjén nyílik az egri Nordsee étterem

By 2018. április 17.3 hozzászólás

Másfél hónap híján már egy éve írtunk róla, hogy Egerbe költözik az egyik régi nagy szerelmünk, nevesítsük: egy Nordsee étterem.

Az ilyen horderejű eseményeknél még azt sem bánjuk, ha egy évet kell kétségek közt gyötrődnünk, várunk mi, csak teremjen végül az a türelemért ígért rózsa. Nos, úgy néz ki, tényleg terem is, vágyaink lassan testet öltenek ugyanis. Az egy évnyi eseménytelenség után az Agria Park most felvette üzletlistájára az éttermet, így alighanem célegyenesbe ért a nyitás. Az egri Nordsee a pláza földszintjén, a Cafe Frei mellett kap majd helyet – várhatóan még idén. Aki maga elé tudja képzelni nagyjából az étterem leendő helyszínét, ő megállapíthat egy fontos részletet, mégpedig, hogy az üzlethez két terasz is tartozik, egy a plázán belül, egy pedig a díszkert felől. Azért fontos részlet ez, mert nem egy egyszerű Nordsee-t kapunk a tervek szerint, hanem egy bővebb változatot, amihez tartozik majd egy Strandcafé kávézórész is – ehhez jönnek jól a teraszok. Hát mi a boldogság, ha nem ez?!


Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott. De tényleg, mi nyílik ott? Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál. De így megspórolhatod a kétségek közt töltött napok gyötrelmeit. Pletykaoldal üzletnyitásokról IDE KATTINTVA.

Szólj hozzá! 3 hozzászólás