Skip to main content
Kereskedelem

Hamarosan megnyílik az egri Vascular Plazma plazmacentrum

By 2018. április 25.

Még 2017 szeptemberében írtunk róla, hogy Egerben terjeszkedik egy magyar plazmaferezis centrum, a Vascular Plazma. A nyitás a célegyenesbe érkezett, az egység hamarosan megnyit az Agria Park emeletén, a food court melletti, egykori Vásártér helyén.

A vállalkozás tevékenysége “magyarországi donoroktól vérplazma gyűjtése, fagyasztása, és továbbítása a gyógyszergyártók felé.”

A plazmaadás egy nemes ügy, ahogy írják, “a plazmaadással több ezer embernek adsz esélyt, hogy az egészségesekkel közel azonos életet élhessenek […] vérplazmád olyan különleges alapanyag, melyet szintetikus úton nem lehet előállítani, így életmentő gyógyszerek gyártásához nélkülözhetetlen alapanyag.”

Aki rá tudja venni magát, hogy kibírjon egy szúrást, ő egyrészt boldog ember lehet, másrészt pedig némi pénzhez is juthat ezáltal: “Minden plazmaadás után 3500 Ft költségtérítést kapsz készpénzben. Mivel évente akár 45. alkalommal (3-4 napos gyakorisággal) is adhatsz vérplazmát, így közel 165.000 Ft-ra is szert tehetsz.”


 

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott. De tényleg, mi nyílik ott? Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál. De így megspórolhatod a kétségek közt töltött napok gyötrelmeit. Pletykaoldal üzletnyitásokról IDE KATTINTVA.