Skip to main content
Kereskedelem

Lidl épülhet az Egerszalóki út mellett

By 2018. május 28.4 hozzászólás

Pár éven belül új Lidl áruház épülhet Eger déli végében, az Egerszalóki út mellett. A feltételezhető beruházást először az üzletnyitásokról szóló pletykaoldalunkra küldte be egy olvasónk, aki ezzel felkeltette az érdeklődésünket, így mi is rákerestünk a részletekre.

Sok mindent egyelőre nem lehet találni, az tény viszont, hogy tavaly év végén a LIDL Magyarország Bt. valóban kérelemmel fordult az Egri Járási Hivatalhoz a „12005 hrsz-ú ingatlanra létesülő LIDL élelmiszer áruház kiszolgálásához” kapcsolódó útépítéssel. Az erről szóló hirdetmény a bejegyzés végén letölthető. Az engedély az áruházhoz kapcsolódó útra, parkolóra és egy új körforgalomra vonatkozott, utóbbi az Egerszalóki úton épülne, nagyjából 100-150 méterre a főúton nemrég átadott körforgalomtól.

X jelöli az áruház tervezett helyét

Eger második Lidl áruházára még mindenképp várnunk kell, és aki örülne egy ilyen fejlesztésnek, neki ebben a fázisban még nem is ajánljuk, hogy túlzottan beleélje magát, de ha hiszünk a nyitásra utaló jeleknek, akkor 2019-2020 környékkén már akár valóban számolhatunk az új egységgel. Ekkorra, 2020 végére ígérik az M25-ös autópálya-összekötő átadását is, ami minden bizonnyal ösztönzőleg hatott az áruházlánc terjeszkedésének előkészítésére.

Kapcsolódó letöltés

Hirdetmény útépítés engedélyezési eljárásban hozott döntésről

Szólj hozzá! 4 hozzászólás

 • Az Aldi is az M25 bevezetője mellé készül ;)

 • Balázs Szemző szerint:

  Ez a bolt létszükséglet. Árulja a sok névtelen olcsó szemetet. Ebből egy is sok, és azis teljesen felesleges.

 • Márton Elek szerint:

  Van akinek erre futja.

 • Jajj de fasza lesz istenem szerint:

  Termőföld szétbaszása,helyére egy német moslék szemetet tenni ismét.Ojj de fasza dolog ez öcsém..Igy is okádja a LIDL a sok szemetet ráadásul olyant amit nem ennének meg.
  Elég megnézni mi árukat söpörne a szánkelé.1 már van de az a egy is elég ami okádja a sok ételnek nem mondott semmitmondó okádét.Mert amit árul az minden csak nem embernek való.Zavarnám ki a faszba ezeket még az országból is az összes szemétdomb társaival együtt.De előtte még megetetném velük azt a sok moslékot amit árulnak itt pénzért