Skip to main content
Kereskedelem

Coop nyílhat az egykori CBA helyén

By 2018. június 14.4 hozzászólás

Hamarosan Coop áruház nyílhat a Deák Ferenc utcán már 2016. szeptembere óta üresen álló egykori CBA szupermarket helyén, derül ki az Egrisztorik.hu cikkéből, erre az álláshirdetésre alapozva.

Az üzlethelyiség a Palóc Nagykereskedelmi Kft. csődjével üresedett meg, az országosan akkor körülbelül 90 bezáró CBA közül kettő volt egri. A másik érintett, Mátyás király úti raktáráruház 2017. június 1-én nyílt újra az egri Agria Drink neve alatt. A Deák Ferenc utcai ingatlan az önkormányzat tulajdonában áll(t?), először tavaly februárban próbálták licites eljárással bérbe adni, majd második nekifutásra novemberben igyekezték hasznosítani, de akkor már eladásra kínálták a helyiséget. Arról nincs nyilvános információ, hogy a Coop végül ez utóbbi alkalommal szerezte volna meg a boltot.

Jelenleg 9 Coop működik Egerben, ezek közül 3 tartozik az új egységet is nyitó COOP SZOLNOK ZRT-hez. 


Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott. De tényleg, mi nyílik ott? Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál. De így megspórolhatod a kétségek közt töltött napok gyötrelmeit. Pletykaoldal üzletnyitásokról IDE KATTINTVA.

Szólj hozzá! 4 hozzászólás