Skip to main content
Kereskedelem

Bababarát kávézó nyílik a Kracker udvarban

By 2018. június 23.

Hamarosan megnyílik Eger első bababarát kávézója, a Manooka.

A vendéglátóhely a Bajcsy-Zsilinszky utca 17. szám alatt (természetben a Kracker udvarban) készül, az egykori Csakamost helyén. A teljes kínálatról még nem rántották le a leplet, de azt már most is tudni lehet, hogy kaphatóak lesznek világos pörkölésű kávék, a budapesti The Mill adalékmentes péksüteményei és számos magyar designer gyermekeknek készített, válogatott termékei is.

A Manooka várhatóan mind Eger kávézókínálatának-, mind pedig a Kracker udvarnak is nagyon jót tesz majd. Ez a tömbbelső számít jelenleg a legkihasználatlanabb mind közül, ám bízunk benne, hogy ez nem marad így sokáig és hamarosan Eger egyik rejtett büszkeségeként tekinthetünk majd rá. Ennek elérésében mindenképp szükség van vendéglátóhely(ek) nyitására odabent, illetve elengedhetetlen hozzá az a fejlesztés is, ami várhatóan még idén elindul. A terveket anno mi is megmutattuk, a bejegyzés ide kattintva érhető el. A Manooka facebook oldaláért pedig ide érdemes bökni egyet, érdeklődőknek ajánljuk követésre az oldalt!


Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott. De tényleg, mi nyílik ott? Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál. De így megspórolhatod a kétségek közt töltött napok gyötrelmeit. Pletykaoldal üzletnyitásokról IDE KATTINTVA.