Skip to main content

Közösségi jótékonysági akciót hirdet Eger polgármestere

Tízszeres Guiness rekorder, ismert labdazsonglőr lesz Eger vendége a világbajnoki döntő napján, július 15-én! A helyszín természetesen a Végvári vitézek terén rendezett Végvári VB-Piknik. Aki ismeri a hajdúhadházi László Gyulát, tisztában van azzal, hogy milyen különleges személyiségről van szó, s aki még nem, annak feltétlenül találkoznia kell vele az ország egyik legszebb szurkolói zónájában, Eger szívében.

Nem csak egy bemutató: közösségi, jótékonysági akció!

Szeretnénk a labdazsonglőr tudásával 0-99 éves korig mindenkit elvarázsolni, s közben alkalmat adni arra minden egrinek és városunkba érkezett vendégnek, hogy részt vegyen egy nagy, közös, jótékonysági akcióban is!

László Gyula ugyanis szívproblémái miatt nem tud munkát vállalni, így adományokból tartja fenn magát, s közben teljes szívvel és világraszóló minőségben teszi azt, amire képes. Egyénisége varázslatos, labdaérzékétől pedig eláll a lélegzet.

Azon túl, hogy a bemutató helyszínén át lehet adni Gyulának az e célra szánt pénzbeli adományt, jótékonysági gyűjtést is szervezünk a Városházán (13-as szoba, dr. Szalóczi Ilona), ahová július 13-án, pénteken 12.00 óráig várjuk a ruhát (méret: M-L), cipőt (méret: 42-42,5), továbbá tartós élelmiszert és más, a mindennapi életvitelhez hasznos és szükséges felajánlásokat. Segítsünk együtt, szurkoljunk együtt!

A világbajnoki döntő napján Egerbe látogató László Gyulával az egyik kereskedelmi televízió készített riportot 2017. decemberében: https://www.youtube.com/watch?v=IbbjEtpI5L4

A labdazsonglőrről sokat megtudhatunk, ha ellátogatunk Facebook oldalára: https://www.facebook.com/gyula.laszlo.90

Szurkoljunk együtt Eger polgármesterével!

A Végvári VB-Pikniken minden egri futballszerető baráti társaság, egyéni focirajongó és a világbajnokság iránt érdeklődő turista a Végvári vitézek terén, hatalmas LED-falon, kiváló közösségi élmény keretében nézheti együtt a hátralévő, három mérkőzést is:

  1. július 11. szerda, 20.00 óra: Horvátország – Anglia elődöntő
  2. július 14. szombat, 16.00 óra: bronzmérkőzés
  3. július 15. vasárnap, 17.00 óra: döntő

Tippjáték: még három meccs, még három esély!

Továbbra is és a Facebookon polgármester úr VB-tippjátéka, értékes, igazi, egri nyereményekért! A mai elődöntőre a meccs kezdetéig, tehát 20.00 óráig lehet komment formájában tippelni, s a leggyorsabb, legpontosabb előrejelzés gazdája egy palack remek egri bort nyer. Emellett – a VB-Piknik indulása óta helyesen tippelő további játékosokkal együtt – részt vesz a fődíjak sorsolásán, melyet a világbajnoki döntő után tartunk meg. A sorsolást élőben közvetítjük majd Habis László Facebook oldalán.