Skip to main content
Kereskedelem

Új egységet nyit a Boldizsár Cukrászda

By 2018. július 17.2 hozzászólás

Új cukrászda nyílik Egerben a Bajcsy-Zsilinszky utca 2. szám alatt, az egykori Unicredit bank helyén. Az egység a Boldizsár cukrászdához fog tartozni, a cégnek ez lesz a harmadik vendéglátóhelye a városban. A nyitást július végére tervezik, utána hétfőtől-vasárnapig 9-21 óra között várják majd az édesszájúakat.

A helyszínválasztás örömteli, hiszen egy utcaképileg igen meghatározó épületről van szó, ahol nagyságrendekkel jobban mutat egy vendéglátóhely, mint egy bank tette ezt a költözése előtt. Bár a szomszádos parkoló ront kicsit az összképen, azért ha lesz terasz – és bízunk benne, hogy lesz terasz – akkor iszonyat élménynek ígérkezik a Líceum impozáns tornya alatt és a Szent István-kút szomszédságában kávézgatni, vagy elmajszolni a sütinket.


Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott. De tényleg, mi nyílik ott? Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál. De így megspórolhatod a kétségek közt töltött napok gyötrelmeit. Pletykaoldal üzletnyitásokról IDE KATTINTVA.

Szólj hozzá! 2 hozzászólás