Skip to main content

A Mekcsey utcában tegnap délután történtekhez kapcsolódóan a következőket közöljük.

A helyreállító-megerősítő munka várhatóan nem húzódik el jelentős mértékben, ám a szerdai földomlás miatt, az eredetileg tervezett július 23-i befejezéshez képest mindenképpen számítani kell néhány napos csúszásra. Amint pontosabbat tudunk, a kivitelezővel egyeztetve, első kézből tájékoztatjuk a sajtót.

Ami a forgalmi helyzetet érinti…

Legfőképpen és elsősorban is arra kérjük az egrieket, hogy aki csak teheti, mindenképpen kerülje el a Mekcsey utca környékét, térjen le időben a megszokott útvonalakról és válassza a számára megfelelő, alternatív lehetőségeket! A 25-ös úton mind a délelőtti, mind a déli és délutáni órákban dugók alakulhatnak ki, így fontos, hogy ennek tudatában, időben induljunk útnak. Tisztelettel kérjük és köszönjük is az autósok türelmét, megértését a hátralévő néhány napon!

Nagyon fontos tudni, hogy – ahogy az autósok tapasztalhatják – ma reggeltől közterület-felügyelőink segítik a forgalmat abban, hogy elkerüljék a lezárt Mekcsey utcát. A Várállomás irányából érkezők számára tudunk a következő napokban kerülő útvonalat biztosítani a Leányka utca – Dófakút utca útvonalon, így azonban a Maklári útról – átmenetileg – nem lehet behajtani a Diófakút utcába.

Fokozottan kérjük a közlekedőket, hogy a megváltozott, sokszor fennakadást okozó helyzetben különös figyelmet fordítsanak a közlekedési szabályok betartására, vegyék figyelembe a táblákat és semmiképpen ne hajtsanak be a lezárt területre, mert ezzel életveszélyt okozhatnak a Mekcsey utcában.