Skip to main content
Kereskedelem

Lidl épül az Egerszalóki út mellett

By 2018. július 26.5 hozzászólás

Május végén volt egy, a mostanihoz megtévesztésig hasonló című bejegyzésünk a blogon, a különbség mindössze annyi volt, hogy akkor még feltételes módban szerepelt az áruház építése.

A kételyeket most maga Habis László polgármester oszlatta szét az FM7 július 24-i reggeli adásában. A polgármester elmondta, hogy egy 2300-2400 négyzetméteres üzletház építésére van érvényes engedélye a Lidl-nek az egerszalóki út mellett, így hamarosan valóban két egysége lesz a láncnak Egerben. Az épületet a tervek szerint december közepén adják át.

A hivatkozott adás ide kattintva hallgatható vissza. A műsor egyébként iszonyat jó ötlet és legalább ennyire hiánypótló is a városban, a polgármester kéthetente vendégeskedik az FM7-nél, ilyenkor lehet mindenfélét kérdezni tőle, Eger iránt érdeklődőknek kihagyhatatlan!


Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott. De tényleg, mi nyílik ott? Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál. De így megspórolhatod a kétségek közt töltött napok gyötrelmeit. Pletykaoldal üzletnyitásokról IDE KATTINTVA.

Szólj hozzá! 5 hozzászólás