Skip to main content
Kereskedelem

Cukrászdát nyitott a Két Bea

By 2018. szeptember 11.One Comment

A Két Bea név eddig is sokaknak ismerős lehetett Egerben, a korábban cukrászműhelyként tevékenykedő vállalkozás viszont mostanra kinőtte magát, így szeptember 11-én megnyitották immáron beülős cukrászdájukat, a Két Bea Cake Desszert és Sütibárt.

A cukrászda impozáns környéken, a Deák Ferenc utcai villasor elején nyitott az 1. szám alatt. A beltér is hangulatosnak tűnik, de a terasz önmagában egy attrakció: némiképp közel van ugyan a négysávos út, viszont a szomszédban a színház épületében, a háttérben pedig a bazilikában gyönyörködhetünk a sütemény/kávé elfogyasztásakor. Valami ilyesmi módon kimaxolt egri hangulatra kell gondolni.

Érdeklődőknek ajánljuk a bejegyzés elején linkelt facebook oldalt követésre.


Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott. De tényleg, mi nyílik ott? Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál. De így megspórolhatod a kétségek közt töltött napok gyötrelmeit. Pletykaoldal üzletnyitásokról IDE KATTINTVA.

Szólj hozzá! One Comment