Skip to main content
Kereskedelem

Éljen Vegán Kikötő néven nyílik újra az egykori Különjárat

By 2018. szeptember 19.One Comment

Idén februárban zárta be kapuit Eger népszerű nyers és vegán bisztrója, az Eszterházy téri Különjárat. Az üzemeltetők már akkor is jelezték, hogy „új formában, új körülmények között” újranyitnak egy másik helyszínen, a részletekről viszont eddig nem voltak információk.

Az Egerben tartott SVÉT 10.0 már gyanús volt, hiszen a vendégéttermek között olvasható volt egy Éljen Vegán Kikötő név, ráadásul Egerből, feltételezhető volt hát, hogy a szálak összeértek és már a Különjárat utódjáról, vagy nézőpont kérdése, folytatásáról van szó. Egy facebook oldal létrehozásával mostanra pedig bizonyosságot nyert: az étterem valóban Éljen Vegán Kikötő – Bisztró néven folytatja pályafutását.

A bisztró a Kossuth Lajos utca 13. szám alatti, egészen különleges fekvésű patakparti irodaház alján kapott helyet. A nyitás szeptember 25-én, kedden várható, utána hétfőtől-péntekig 11:00-16:00 között várják a vendégeket. Érdeklődőknek ajánljuk a korábban linkelt facebook oldalt követésre!


Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott. De tényleg, mi nyílik ott? Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál. De így megspórolhatod a kétségek közt töltött napok gyötrelmeit. Pletykaoldal üzletnyitásokról IDE KATTINTVA.

Szólj hozzá! One Comment