Skip to main content
Kereskedelem

Szeptember 27-én nyit az egri Vascular Plazma

By 2018. szeptember 25.2 hozzászólás

Többször említettük már a blogon, hogy új egységet nyit Egerben a Vascular Plazma, a lánc tervét először éppen egy éve, 2017 szeptemberében mutattuk meg. Az egri egység mostanra startra kész: a kapuk szeptember 27-én csütörtökön reggel tárulnak az Agria Park első emeletén.

A plazmacentrum nyitása azért is örömteli, mert új szolgáltatást hoz Egerbe, eddig ilyen lehetőség – tudtunkkal – Miskolcon volt elérhető hozzánk legközelebb. Annak, aki még hadilábon áll a plazmacentrum fogalmával, mutatjuk a lényeget.

“a plazmaadással több ezer embernek adsz esélyt, hogy az egészségesekkel közel azonos életet élhessenek […] vérplazmád olyan különleges alapanyag, melyet szintetikus úton nem lehet előállítani, így életmentő gyógyszerek gyártásához nélkülözhetetlen alapanyag.” Azt pedig már mi tesszük hozzá, hogy a jótettért nem mellesleg némi pénz is jár.

Érdeklődőknek linkeljük a centrum honlapját, ahol akár már az időpontot is lefoglalhatjuk, ha kedvet kaptunk volna. Az egri egység hétfőtől-csütörtökig 9:00-17:30-ig, pénteken pedig 11:00-19:30-ig tart nyitva.

Szólj hozzá! 2 hozzászólás