Skip to main content
Kereskedelem

Kiadó az egykori La Isla üzlethelyisége

By 2018. október 5.One Comment

A napokban kiadóvá vált a történelmi belváros egyik legfrekventáltabb vendéglátóhelyisége. A Széchenyi-Foglár-Szent János utcák kereszteződésében álló ingatlan korábban a La Isla -nak adott otthont, a 95 négyzetméter alapterületű üzlet havi 850 000 forint + 34 000 forint rezsi áron várja új bérlőjét. Érdeklődők ide kattinthatnak a hirdetésért.

Mostanra jelentősen megritkult a belváros kínálata, a Széchenyi utcán egy ideje már üresen áll az egykori Dobos Cukrászda, -La Créme fagyizó és -Kolbice, ezekhez társult most újdonságként a La Isla, illetve kérdőjellel a Retro. Utóbbi technikai ok miatt tart zárva, ez egyelőre bármit jelenthet. A belváros más részein sem jobb a helyzet, tartósan üresen áll a Tábornok ház és a Telekom székház, újdonságként pedig bezárt a Cinque, a Korzó és a G&D Cukrászda is, ezek csak a nagyobb nevek, illetve, amikről mi tudunk, a teljes lista jóval hosszabb lehet. A megüresedett ingatlanok egy részének feltételezhetően már megvan az új tulajdonosa, de, hogy hol/mikor/mit terveznek nyitni, az egyelőre minden esetben rejtély. Akinek van tippje, őt szeretettel várjuk az üzletnyitásunkról szóló pletykaoldalunkon ezen a linken.

Szólj hozzá! One Comment

  • Miklós B. szerint:

    Azt hallottatok, hogy a Csikyt azert nem adjak at, mert nincs, aki atadja? Hol van Nyitrai urasag? Mert szerencsetlen Habis nem adhatja at egyedul, biztosan.