Skip to main content
Más tollából

Több mint 500 gyermek kap ajándékot a 2018-as összefogás eredményeként

By 2018. december 20.

A Baptista Szeretetszolgálat Egerben is jól ismert akciója keretében a 2018-as évben négy állandó gyűjtőponton vártuk a cipősdobozba csomagolt karácsonyi szeretetcsomagokat. Ez volt sorrendben a 13. egri akció, melyet számos önkéntessel, valamint egri családok, gyermekek és intézmények szép összefogásában valósítottunk meg. Továbbra is igaz, hogy az egriek jó szívvel és tudatosan ajándékoznak Adventkor a rászoruló gyermekek számára.

A 2018-as gyűjtés eredményeként – akárcsak 2017-ben – több, mint 500 gyermeknek tudunk örömet okozni az adakozó kedvű, jó szándékú egriek és keresztény önkéntesek segítségével, több egri keresztény gyülekezet összefogásával.

A legtöbb doboz az egri és Eger környéki rászoruló családokhoz került és jut el, személyes közvetítés útján, a következő napokban. Ebben nagy szerepet vállal a Keresztény Élet Központ és Misszió munkatársi gárdája, valamint az Egri Baptista Gyülekezet.

Köszönet jár azoknak, akik szívvel-lélekkel szép és tartalmas csomagokat készítettek, és azokat elhozták gyűjtőpontjainkra. Köszönet jár az évek óta fiókkönyvtári gyűjtőpontként hozzánk csatlakozó Bródy Sándor Könyvtárnak, valamint az akciót idén is elindító Mikulás futás szervezőinek.

Végül, de nem utolsó sorban szívből köszönjük az egri médiában dolgozó szakemberek segítő munkáját, a számos híradást is, mellyel ráirányították a figyelmet a 2018-as jótékonysági akcióra!

Jézus Krisztus, az Ünnepelt szavaival zárjuk ezt az örömteli közleményt, mellyel mindenkinek szeretnénk megköszönni azt, amit 2018-ban tett a Karácsonyi Cipősdoboz akció sikeréért: „…amikor megtettétek ezeket akár csak eggyel is a legkisebb atyámfiai közül, velem tettétek meg…”

2019-ben ismét Cipősdoboz Akció!