Skip to main content
Egyéb, blog

Figyeljük az egri kampányt

By 2019. május 31.

2019 őszén önkormányzati választásra készülünk. A helyzet szorosnak tűnik, hiszen a jelenlegi városvezetéssel szemben Magyarországon elsőként Egerben valósult meg a teljes ellenzéki összefogás.

Az Egrinapok blogon nem foglalkozunk pusztán politikai tevékenységekkel, a város fejlődését is érintő kérdésekre azonban nyitottak vagyunk. Éppen ezért a következő néhány hónapra kampányfigyelő oldalt indítottunk. Ezen az oldalon összeszedtük a legfontosabb problémákat a város életéből, melyek mellett nem mehet el megoldási javaslat nélkül az, aki felelősséggel szeretné irányítani Egert. A kampány során elsősorban az itt összegyűjtött kérdésekre figyelünk, majd végső döntésünket az alapján fogjuk meghozni ősszel, hogy melyik jelölt – melyik kérdéssel foglalkozott, és mit ígért rá.

Bízunk benne, hogy a kiélezett helyzet konstruktív kampányt eredményez, melyben első helyen Eger fejlődése áll majd.

Függetlenként figyeljük a híreket és, ha látunk, vagy kapunk választ egy problémára, akkor azzal bővítjük az oldalt. Ezzel a felülettel azon egrieknek is iránymutatást kívánunk nyújtani, akik felelősséggel és racionális alapokon szeretnének majd Eger sorsáról dönteni.

Tovább a kampányoldalra