Skip to main content
Fejlesztés

Már értékesítik a Talizmán kert lakópark lakásait

By 2019. szeptember 3.

Több lakópark is épül jelenleg Egerben, ezek közül az egyik legizgalmasabb adottságokkal kétségtelenül a Vécsey Sándor utcán helyet kapó Talizmán kert rendelkezik. Önmagában már az sem hétköznapi jelenség, hogy a történelmi belvárostól mindössze pár sarokra járunk és a látvány mégis olyan, mintha egy erdő lenne mellettünk, de ennél is különlegesebb az a tény, hogy a lakópark hátsó szomszédja konkrétan a vár lesz.

Erre a jelenleg beépítetlen területre régóta terveznek már lakóparkot építeni, mi először 2016-ban foglalkoztunk vele a blogon. Az ott bemutatott terveken végül formáltak kicsit, de lényegi változás nem történt. A beruházás keretében 42  és 107 m2 közötti méretű, 1,2,3 és 4 szobás lakások kerülnek kialakításra, összesen 21 darab. Az épület alatt mélygarázs is lesz, ennek az építése során bizonyára találtak ezt-azt a földben.

Érdeklődőknek ajánljuk a lakópark honlapját, ahol található egy virtuális séta is, megkönnyítve, hogy eljátszunk a gondolattal, milyen lenne a várral a szomszédunkban élni.