Skip to main content
Kereskedelem

Boutique hotel nyílik a Tábornok-házban

By 2019. szeptember 19.

Egy ideje már komolyabb építkezés látható a Katona téri Tábornok-háznál, arról viszont, hogy pontosan mi készül, eddig csak tippet kaptunk az üzletfigyelős pletykaoldalunkra: szálloda lesz az épületből – súgta meg olvasónk.

Most ismét kaptunk egy még konkrétabb üzenetet, immáron megvannak a szálloda részletei és látványtervei is, köszönjük a linket! Mint kiderült, hamarosan egy új, 16 szobás boutique hotel nyílik az 1700-as években épült házban. Az alapoktól kezdve minden rétege örömteli a történetnek. Jó, hogy szállodaszintű szállásfejlesztésről beszélhetünk, jó, hogy nagyobb vásárlóerővel rendelkező réteg a célközönség, és jó, mi több, nagyon-nagyon jó az a megoldás, ahogyan a belső terek megvalósulnak. Ahogyan a terveket készítő New Age Interior honlapján írják: „a megrendelők kérése az volt, hogy egy olyan belsőépítészeti terv készüljön, ami tükrözi Eger város sajátosságait, stílusát, történelmét borkultúráját és fürdőit.” Kérést tett követett, így született meg többek között a Bikavér szoba, Egri Csillag szoba, Présház szoba, Eged 501 szoba, Vár lakosztály, Török lakosztály, Barokk szoba… Látványtervekről nézve, jobbnál-jobb megoldásokkal. A New Age Interior-nek már ismerhetjük egy munkáját Egerben, hozzájuk köthető az 1552 Étterem belső tere is.

Érdeklődőknek ajánljuk a forrásként használt oldalt megtekintésre további leírásért és rengeteg látványtervért az új szállodáról.