Skip to main content
Kereskedelem

Két új étterem nyílt a belvárosban

By 2019. október 16.

A közelmúltban két új étterem is nyitott a történelmi belvárosban. Az infót naprakész olvasónk osztotta meg velünk, köszönet érte!

A Korzó Étterem a Dobó tér 7. szám alatt található, ez gyakorlatban a Kis-Dobó teret jelenti. A magyaros étterem ínyenc fogásokkal és 1 290 forintos napi menüvel várja a vendégeket minden nap 10-21 óra között. Papír szerint a befogadó képesség 45 fő. Érdeklődőknek ajánljuk a vendéglátóhely facebook oldalát követésre.

Fotó: Korzó Étterem

Új helyen és új profillal visszatért a Bodega. Az egység korábban a Kertész utcán működött bárként, nemrégen pedig a Bródy Sándor utca 3. szám alatt nyitottak újra, az egykori Szantofer helyén. Az új név sokat elárul: Bodega Bisztró és Barbecue, a vendéglátóhely a magyaros és a barbecue ízek világát ötvözi. A 80 férőhelyes étterem minden nap 11-22 óra között tart nyitva és 1 300 forintért kínál napi menüt. Az egység az Egerben már jól ismert Corner-hez tartozik, ha a főételeik is olyanok mint a hamburgereik, akkor egy újabb kinccsel gazdagodott a város. Facebook link érdeklődőknek.

Fotó: Bodega Bisztró és Barbecue

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál. De így megspórolhatod a kétségek közt töltött napok gyötrelmeit.

Tovább az oldalra