Skip to main content
Kereskedelem

Autós éttermet tervez Egerben a KFC

By 2019. október 24.

Új KFC nyílhat Egerben, a gyorsétterem ezúttal egy autós Drive Thru egység építését tervezi a Felsővárosban.

Az új egység nyitásáról egyelőre mindössze a Heves Megyei Kormányhivatal Egri Járási Hivatalának október 24-én kifüggesztett hirdetménye árulkodik, melynek tárgya: Eger, II. Rákóczi Ferenc utca 1255/30 hrsz-ú ingatlanra tervezett KFC Drive Thru étteremhez kapcsolódó kiszolgáló út és parkoló építésének engedélyezési eljárása.

A pontos helyszínt nem ismerjük, ugyanis a jelenleg elérhető térképeken még nem szerepel ilyen helyrajzi szám. 1255-ös számok a Lidl környékén találhatóak, a 1255/28 például a kutyafuttató melletti körforgalmat jelenti, így erre a városrészre érkezne az étterem is.

Eger első KFC-je 2016-ban nyílt az Agria Parkban, hogy dupláznának a megyeszékhelyen, vagy ezt az éttermet költöztetnék, még kérdéses. A kezdeti lassabb országos terjeszkedés után a láncnak ma már Budapest mellett Győrben, Székesfehérváron, Miskolcon és Kecskeméten is több egysége működik, Szegeden pedig most készül a második.

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál. De így megspórolhatod a kétségek közt töltött napok gyötrelmeit.

Tovább az oldalra