Skip to main content
Kereskedelem

Bemutatkozik a Parajdi sószoba

By 2019. november 4.

Szeretettel köszöntjük kedves látogató! Légúti probléma? Allergia? Asztma?

A parajdi sószoba számos jótékonyságát ismerik el egyre többen. Egerben az Egyensúly szigetünket 7 éve nyitottuk ahol egyre több gyermek és felnőtt érzi a só jótékony hatását. Ezzel a hittel döntöttünk úgy hogy akik nem tudnak 1-1 kúrát végig csinálni, bővítettük hogy otthonokban is elvezhessék a parajdi só igen nagy gyógyhatását. Fürdősók, étkezési/ tiszta kristálysó/ illetve sótégla, só tömbök is kaphatók vagy készítünk sófalaka egyénre szabva, óvodáknak, üzletekbe, de megtalálható már orvosi rendelőben is (látvány, só kandalló). A távoli Havasokból kapható még, tiszta, főzésmentes, kimondottan hidegen sajtolt, jamok, lekvárok, kivonatok, szörpök. /Büszkék vagyunk ezekre hiszen Aranyérmes termékek lettek ez év őszén.

Szeretettel várjuk mindazokat is, akik gyógyító masszázsra, köpölyözésre, test-fül gyertyázásra, vagy fogyásra, esetleg erősödésre vágynak. Ugyan itt kiropraktika, (lágy csontkovácsolás) lumbágó, összecsúszott csigolya, láb, derék fájdalmak alakultak ki. Legtöbb esetben 1-2 alkalommal már hálás vendégek térnek vissza. Szeretnénk egyre több egészséges emberekkel találkozni viszont!

Mert, „az egészség korona az ember fején, de csak a betegek láthatják ezt.” Ezt ne várjuk meg! Saját tapasztalattal, és sok évek munkája mutatja ezt. Várunk mindenkit, picikét, az idősökig szeretettel az Egyensúly-szigeten.

Mutasd be a vállalkozásod!

Szeretjük Egert. És legalább ugyanennyire szeretjük azokat is, akik tartalommal töltik meg a lakhelyünket.

Ők a helyi vállalkozók.

Hálánk jeléül lehetőséget biztosítunk egri szolgáltatók díjmentes bemutatkozására oldalunkon.

Részletek