Skip to main content
Kereskedelem

Megnyitott az Allure étterme

By 2019. december 16.

Izgalmas új világ van éppen születőben a felsővárosi Liliom utcán. Néhány éve nem volt itt más, csak egy rutinpálya, mára pedig már kinőtt mellette a földből egy lakópark, illetve a nemrégiben átadott Allure életmód központ.

Az Allure 3 fő részből fog állni a tervek szerint. Már van benne egy Cutler fitness – ez nyitott meg először még november elején, és 1 500 nm-es alapterületével, illetve 200 eszközével Eger és a régió legnagyobb terme lett. A Cutler mellé a napokban megnyitott a ház étterme, ezzel már két profil is működik a háromból. Ahogyan honlapjukon írják,

„Éttermünk friss és kiváló helyi alapanyagokkal, kétféle konyhával áll vendégeink rendelkezésére.

Alacsony kalória- és szénhidráttartalmú ételekkel várjuk a tudatosan táplálkozó vendégeinket, akár edzés után egy kímélő vacsorára, akár napközben egy tápláló ebédre.

Nemzetközi konyhánk kínálatában amerikai, olasz és ázsiai fogások találhatók.”

A harmadik, még át nem adott funkciója szálláshely lesz az Allure-nek, erről egyelőre nincsenek részletek, így nem tudni, hogy mikor tervezik a megnyitót, hány szoba lesz, milyen áron, sem, hogy  milyen minőségben. Az Allure-től eddig látottak alapján azonban utóbbival aligha lehet gond, reményeink szerint újabb prémium szálláshellyel gazdagodhat hamarosan Eger.

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál. De így megspórolhatod a kétségek közt töltött napok gyötrelmeit.

Tovább az oldalra