Skip to main content
Kereskedelem

Döner étterem nyílik a Széchenyi utcán

By 2020. január 24.

Hamarosan új dönerező nyílik a Foglár utca 2. szám alatt – a cím természetben a Széchenyi utcát jelenti, konkrétan az egykori Cortado üzlethelyiségét. A Dabo Döner facebook bejegyzésben jelenleg új munkatársait keresi.

„A Dabo döner csapata titkos receptek alapján, egyedi ízvilágú ételekkel várja kedves Vendégeit. A 35 éves múlttal rendelkező étteremlánc török gyökerekre visszavezethető ételeit a német minőség és precizitás tökéletesítette, ellenállhatatlanná a titkos receptek és speciális szószok teszik. Ezt bizonyítja az is, hogy háromszor nyerte el Németországban a „Legjobb döner, az év íze” kimagasló minősítést.”

Dabo Döner

Az étterem nyitása valószínűleg április környékére várható, de pontos dátum egyelőre nem ismert. Magyarországon Nyíregyházán működik már ilyen egység, érdeklődőknek ajánljuk továbbkattintásra a honlapjukat a választék feltérképezéséhez, illetve az egri étterem facebook oldalát követésre a friss infókért.

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál. De így megspórolhatod a kétségek közt töltött napok gyötrelmeit.

Tovább az oldalra