Skip to main content
Fejlesztés

Értékesítik a Dr. Hibay Károly utcai luxus társasház lakásait

By 2020. február 5.

Évtizedes távlatok óta áll már beépítetlenül a Dobó tér szomszédságában egy patakparti telek, melyet többszöri nekifutásra sem tudott mindmáig hasznosítani egyetlen vállalkozószellemű befektető sem. Legutoljára 2017. októberében mozdult meg valami, amikor is molinót akasztottak a kerítésre, hirdetvén, hogy 17 luxus lakás váltja hamarosan a belváros szégyenfoltját. Luxus lakások végül nem lettek, a molinót pedig mostanra leszaggatta a szél. Na de, van új molinó!

A telken egy új reklám a korábbi 17 helyett ezúttal már csak 9 lakás építését hirdeti, igaz, a luxus továbbra is része a koncepciónak. A legolcsóbb lakás 71 millió forint + Áfa, a legdrágább pedig 160 millió forint + Áfa áron keresi új gazdáját. Az árban benne van egy lakásonkénti saját tároló és a ház wellness részlegének használata is, na meg persze a szomszédos patak csörgedezése, a karnyújtásnyira magasodó várfal látványa és a belvárosi életérzés kimaxolása. Igény szerint 5 millió forint + Áfa áron garázsbeálló is vásárolható, ami a történelmi városmag parkolókapacitását tekintve bőven korrekt ár, még úgy is, hogy csak beállóról van szó és nem önálló garázsról.

Bár kétségtelenül jól hangzanak a leírtak, és szurkolunk is a megvalósulásnak, azért türelemre intenénk mindenkit, aki éppen most készült felbontani a 200 milliós befektetését. A Medius ingatlanirodához tartozó hirdetésben egyelőre nem túl sok információ érhető el, így a lakások paraméterei sem ismerhetőek még meg.